Metropol for Wellness v/Susanne Tidholm | Kometvej 32 | 4040 Jyllinge | Tlf. 46 73 25 75 | info@metropolforwellness.dk

MD formulation, Frugtsyre eller Glykolsyre, som det hedder, er et udtræk fra sukkerroe. Glykolsyre er den mindste AHA-molekyle som findes og formlen er patenteret,( MD= lægernes Formler). Her kan man købe produkterne og bruge dem uafhængigt af behandlinger med gode resultater. Forskning viser at glykolsyre er i stand til at løsne og restrukturere bindingerne mellem de døde hudceller sådan at hornlaget normaliseres. Dermed bliver huden glat og frisk, fine linier bliver mindre tydelige, overfladiske ar bliver mere jævne og pigmentforandringer fjernes. Det er bevidst at glykolsyre har en meget god effekt på hård hud, skæl, tørre neglebånd og indgroet hår. MD bedrer hudens fugtighedsniveau, bevidst antirynke effekt, og har en eminent effekt på uren hud/ acne.

MD-behandlinger vil kun anbefales ved brug af et glykolsyrepræparat ca. 7 dage forud for behandling, hvilket vil give størst effekt af behandlingen.

Her handler det mere om hvor hurtigt man vil nå sit ”Mål”, et intensivt behandlings forløb vil skabe et hurtigere resultat men så længe man bruger MD som hjemmepleje vil du opnå de samme resultater, man kan kombinere MD frugtsyrebehandling med Dybderens. Her vil også gives tilbud på kurforløb på 3 eller 6 behandlinger.